کنسروهای اسپانیایی (غذاهای کنسرو شده) چیزی شبیه یک فرقه سیباریتی هستند، اکثر مشاغل در گالیسیا قرار دارند، اگرچه کیفیت محصولات تولید شده در امتداد سواحل کانتابریا، کشور باسک و برخی از بخشهای اندلس به همان اندازه مورد احترام است.
در حالی که بازار خارجی آنها را به عنوان یک تاپا در بارها پذیرفته است، آنها تجارت سریعی را از قفسه سوپرمارکت ها و کلمادوها (غذاها) انجام می دهند.
فقط به موفقیت ماهی تن Ortiz نگاه کنید، با طراحی قابل توجه قرمز، طلایی و آبی و تن ماهی ایلیکا 180 گرمی برتر در داخل، در حالی که یک قوطی کوچک به شما کمک می کند.
مثلاً 3 یورو در اینجا در اسپانیا، شما می توانید انتظار داشته باشید که بیش از دو برابر آن را در فروشگاه های تخصصی مانند بریندیسا در لندن و فروشگاه آنلاین غذای اسپانیایی، www.tienda.com بپردازید.
ماهی تن اورتیز در خلیج بیسکای، با میله و خط، یکی یکی صید می شود، بنابراین می توانید مطمئن باشید که پول شما به چیزی پایدار سرازیر می شود.
همچنین مهمتر از همه، یک طعم ماهی تن اورتیز را بچشید و به هر حال دیگر هرگز نمی خواهید چیزهای ارزان آن را بخورید، همچنین دارای گواهینامه کوشر است، بنابراین ظاهراً آنها به همه چیز فکر کرده اند.
از قضا، کنسروها به طور سنتی به انتهای ارزانتر بازار تنزل داده میشدند، اما تلاش برای یافتن مواد جدید و هیجانانگیز از سرتاسر جهان، جایگاهی کاملاً جدید برای آنها پیدا کرده است.
خبرهها به دنبال قوطیهایی با طعم لطیف زامبورینای گالیسی، ناواجاهای قدیمی لوس پپرته (که توسط غواصان طی دورههای پنج ساعته زیر آب برداشت میشوند)، ماهی آنچوی کانتابریایی با رنگ ارغوانی ملایم و اختاپوس لطیفی را میگیرند.
بافت با افزایش سن در قوطی آشپزها از قوطیهای صدف دودی برای پختن غذاهای پاستا و نان تست با گوجهفرنگی خرد شده و کابالا (ماهی خال مخالی) en escabeche (سس ملایم و سبک ترشی) برای تهیه میانوعده روی پوسته استفاده میکنند.
این روزها اسنوبیسم غذایی به همان اندازه در دنیای شراب رایج است، اما نکته اصلی این است که فقط به دلیل اینکه در یک قوطی است، آن را گناه نکنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.